Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Made by The Generation

hagmanstak.se Case - The Generation

Kundcase: hagmanstak.se

Hagmans Tak utför bland annat takarbeten på låglutande papptak, tätskikt på betongbjälklag så som innegårdar och parkeringsdäck, vattenblästring och målning av plåttak.

Uppdraget

Hagmans Tak eftersträvade en webbplats som tydligt visade att de är rikstäckande, bland annat genom att visa upp referenskunder. Deras största målgrupper är fastighetsägare och förvaltare och därför var det viktigt att se till dessa målgruppers behov i första hand. Hygienfaktorer som god sökmotoroptimering och välfungerande mobila gränssnitt skulle naturligtvis också ges stor hänsyn.

hagmanstak.se desktop webbdesign
hagmanstak.se mobile webbdesign

Lanserad

2017

Beställare

Hagmans Tak AB

Uppdrag

Webbdesign & utveckling i WordPress
hagmanstak.se webbdesign - The Generation

Resultat

Vi skapade en ”kombinerad hamburgermeny” där de viktigaste sidorna exponeras direkt i huvudmenyn och via ingångar på startsidan. En timeline över bolagets historik skapades och effektiva konverteringsformulär som återkommer genom hela webbplatsen. För att skapa den lokala känslan byggdes en kartfunktion som hänvisar till närmaste kontor. Vår partnerfotograf tog bilder på de viktigaste kundcasen och till övriga sidor valde våra designers ut bilder från en svensk bildbank.

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt