Kundcase

hercules.se

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper de sina kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

#151C27

rgba(14, 15, 17, 0)

Uppdraget

Hercules ville lyfta sin digitala profil och skapa en modern kommunikativ webbplats som nav på webben. Sidan ska kännas intressant och genomarbetad. Viktigt var också att få fram att Hercules är en premiumleverantör som arbetar med de absolut största aktörerna i branschen, både privat och statligt.

Resultat

Hercules webbplats är, om inte vår största, så helt klart vår mest solida webbproduktion hittills. Ett stort antal specialfunktioner har utvecklats, exempelvis möjligheten att söka kontakter och välja region i en karta samt en automatisk feed med bolagets Linkedin-poster.

Webbplatsen är blixtrande snabb tack vare svenska servrar och minimerad programkod. Naturligtvis har även stor hänsyn tagits till mobilanpassning och användarvänlighet i olika typer av enheter.

  • Lanserad
  • 2017

  • Beställare
  • Hercules Grundläggning AB

  • Plattform
  • WordPress

Relaterade kundcase

[gt_module_blog admin_label="Slider utvalda case" posts_per_page="20" offset="0" display_pagination="false" ajax_pagination="false" load_more_text="Load more posts" display_excerpt="true" excerpt_length="257" display_date="false" date_format="" date_position="below" display_read_more="true" read_more_text="Mer om caset" display_thumbnail="true" thumbnail_bg="true" category_ids="12" hide_current_post="true" no_posts_text="Inga case hittades" module_classes="gt-right-slider center" module_id="gt-drag-slider" blog_item_template="blog-item-case.php"][/gt_module_blog]