profileagency.se

Boknings och managementagenturen Profile Agency gör det enkelt att boka föreläsare, konferencier och magiker.

Uppdraget

Profile Agency är en av Generations första uppdragsgivare som varit med oss under alla år. Därför är det extra roligt att vi fick förtroendet att designa och utveckla deras nya stora satsning - ett digitalt verktyg som utmanar bokningsbranschen. Vi fick göra en rejäl behovsanalys tillsammans för att bena ut alla ingående funktioner och kommunikativa behov innan vi fick vidare till ett lösningsförslag som reviderades i flera versioner. Till slut var vi redo att starta upp projektet som tog ungefär 5 månader från initial dialog till komplett leverans.

logoblack
  • Lanserad 2020 Q4
  • Plattform WordPress
profileagency.se
profile-agency-1

Avbildning från profileagency.se

Resultatet

Webbplatsen har två system. En kommunikativ "utsida" som presenterar alla profiler och deras expertis men även inspirera besökaren / bokaren genom nyheter och inspirerande inlägg.

Utöver webbsidan har vi utvecklat en plattform som syftar till att göra det enkelt och effektivt för dig som bokar föreläsare, underhållning eller konferencier. Profile Agency skapar ett konto till er organisation, du som besökare möts av en helt ny upplevelse på marknaden, möjligheten att direkt kunna boka några av Sveriges främsta föreläsare, konferencierer & magiker genom några intuitiva steg (lugn, vill ni ha personlig hjälp - så hjälper deras agenter er alltid). Vid inloggat läge får ni en överblick av alla era bokningar: aktiva förfrågningar, avklarade och kommande bokningar. Allting paketerat med ett tufft, svartvitt manér och vass typografi som får Profile Agency att sticka ut från allt annat.

Besök webbplats

Relaterade webb- och designprojekt

https://influencepeople.com
influence-hero

influencepeople.se

Influence People utvecklar kollektivt intelligenta organisationer, ökar kunskapsdelning, innovati...
propertypassion.se
propertypassion-hero

propertypassion.se

Kommunikationsbyrån för fastighetbranschen som hjälper till med kommunikation, på alla nivåer.

Skapa en specifik projektförfrågan

Möte i eftermiddag – offert imorgon!

Skicka förfrågan

Kolla in några av våra andra kundcase

Vi jobbar med ett brett urval av branscher, kolla de senaste casen.

Kundcase