trippus.com

Trippus erbjuder ett fullständigt eventsystem som hanterar allt från inbjudningar, anmälningshantering, genomförande och uppföljning för både större och mindre företag. Systemet är ett av marknadens bästa och finns i flera länder.

Uppdraget

Med en utdaterad profil och en webbplats som behövde ett rejält lyft kom Trippus till oss med uppdraget att förbättra och uppdatera hur de kommunicerar utåt, både on- och offline.

Trippus ville gå ifrån att vara ett “eventsystem” till att förmedla deras vision om “spännande eventupplevelser”. Det krävde en ändring av deras tidigare informativa kommunikationssätt till att istället tala till sina kunder med inspirerande och nytänkande budskap.

Utmaningen blev att hitta ett visuellt uttryck som stod för en framåtsträvande varumärkesförändring utan att tappa det väletablerade förtroende som Trippus byggt upp med sina kunder genom åren.

Målet med både profil och webbplats var att underlätta i kommunikationen mellan Trippus och användaren samt att marknadsföra Trippus och attrahera nya kunder.

  • Lanserad 2018
  • Plattform WordPress
trippus.com
Skärmdump från trippus.com

Avbildning från trippus.com

Resultatet

Tillsammans med Trippus har vårt team skapat en modern profil med nya typsnitt, färger och en logotyp som möter den nya (digitala) framtiden. Samtliga element möter innovationen hos Trippus kunder och orange från den tidigare profilen skapar en igenkänning i varumärket.

Mjuka former och genomtänkt UX-design skapar en webbplats som är trygg och attraktiv för besökaren. Stora, välplacerade knappar uppmuntrar till interaktion och underlättar kommunikationen mellan Trippus och deras kunder.

Besök webbplats

Relaterade webb- och designprojekt

nordiqenergy.se
nordiq-hero

nordiqenergy.se

Nordiq Energy är inriktat på värmekomfort i fastigheter med över 30 års utvecklingsarbete av pate...
syntronic.com
syntronic-hero

syntronic.com

Ett ledande ingenjörshus inom design med mer än 35 års erfarenhet.

Skapa en specifik projektförfrågan

Möte i eftermiddag – offert imorgon!

Skicka förfrågan

Kolla in några av våra andra kundcase

Vi jobbar med ett brett urval av branscher, kolla de senaste casen.

Kundcase