trippus.com

Trippus erbjuder ett fullständigt eventsystem som hanterar allt från inbjudningar, anmälningshantering, genomförande och uppföljning för både större och mindre företag. Systemet är ett av marknadens bästa och finns i flera länder.

Uppdraget

Med en utdaterad profil och en webbplats som behövde ett rejält lyft kom Trippus till oss med uppdraget att förbättra och uppdatera hur de kommunicerar utåt, både on- och offline.

Trippus ville gå ifrån att vara ett “eventsystem” till att förmedla deras vision om “spännande eventupplevelser”. Det krävde en ändring av deras tidigare informativa kommunikationssätt till att istället tala till sina kunder med inspirerande och nytänkande budskap.

Utmaningen blev att hitta ett visuellt uttryck som stod för en framåtsträvande varumärkesförändring utan att tappa det väletablerade förtroende som Trippus byggt upp med sina kunder genom åren.

Målet med både profil och webbplats var att underlätta i kommunikationen mellan Trippus och användaren samt att marknadsföra Trippus och attrahera nya kunder.

  • Lanserad 2018
  • Plattform WordPress
trippus.com
Skärmdump från trippus.com

Avbildning från trippus.com

Resultatet

Tillsammans med Trippus har vårt team skapat en modern profil med nya typsnitt, färger och en logotyp som möter den nya (digitala) framtiden. Samtliga element möter innovationen hos Trippus kunder och orange från den tidigare profilen skapar en igenkänning i varumärket.

Mjuka former och genomtänkt UX-design skapar en webbplats som är trygg och attraktiv för besökaren. Stora, välplacerade knappar uppmuntrar till interaktion och underlättar kommunikationen mellan Trippus och deras kunder.

Besök webbplats

Relaterade webb- och designprojekt

primekey.com
primekey

primekey.com

En pionjär inom säkerhetsmjukvara baserad på open source. Självklart ska även deras sajt byggas p...
coredination.com
Skärmdump på coredination.com

coredination.com

Vi hjälpte Coredination med transformationen från en gammal webb till att återspegla den moderna...

Skicka en projektförfrågan

Vi är snabba med behovsanalys och lösningsförslag. Riktigt snabba. Testa oss gärna!

Hör av dig

Kolla in våra kundcase

Exempel på ett hundratal projekt vi har levererat i de flesta branscher.

Se våra case