Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Made by The Generation

Nackademin - Website design

Kundcase: nackademin.se

Nackademin är experter på YH-utbildningar och framtagande av proaktiva yrkesroller som uppfyller aktuella och framtida kompetensbehov.

Uppdraget

Implementering av en uppdaterad grafisk profil och förbättrad användarupplevelse för såväl besökare som administratörer var stora anledningar till att webbplatsen behövde ett omtag.
Smarta upplägg av värdeskapande innehåll och nya sätt att presentera allt från utbildningar till mervärden för företagssamarbeten ingick i uppdraget. För en verksamhet med stort digitalt fokus är det naturligtvis viktigt att ligga i framkant och därför tog vi oss an uppdraget med både förtjusning och stor respekt.

Nackademin - Desktop
Nackademin - Mobile

Lanserad

2018 Q3

Beställare

Nackademin AB

Uppdrag

Strategi, webbdesign & utveckling i WordPress, drift & förvaltning
Nackademin - Mockup

Resultat

Uppfriskande modern och luftig design med spännande menyspråk och implementering av Nackademins nya färgspråk. Utbildningsväljaren och funktionen för praktikperioder är utformade för maximal användarvänlighet i tätt samarbete mellan våra UX-designers och backendutvecklare. Ingenting har lämnats till slumpen i denna webbproduktion där detaljerna fått ge finess åt helhetens komposition.

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt