Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Made by The Generation

Reachmee - Website design

Kundcase: reachmee.com

ReachMee erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, rekrytera och anställa talanger. Deras tjänster används dagligen av smarta organisationer som vill rekrytera effektivare och öka chanserna att hitta rätt person till rätt plats.

Uppdraget

Marknadsavdelningen på ReachMee kom till oss med fyra tydliga målsättningar: De ville ha en framåtsträvande, fräsch webbplats med en professionell men avslappnad design. De ville förbättra användarvänligheten, den tekniska sökmotoroptimeringen och få bättre leadskonvertering. Den tidigare tekniska plattformen hade prestandaproblem vilket också poängterades som viktigt att åtgärda.

Reachmee - Desktop
Reachmee - Mobile

Lanserad

2018

Beställare

ReachMee AB

Uppdrag

Webbdesign & utveckling i WordPress
Reachmee - Mockup

Resultat

Webbplatsen är skapad för att vara ytterst skalbar för det interna marknadsteamet utan daglig inblandning av en webbyrå. Med fem språk och mycket information att förmedla på sidan lade projektteamet stort fokus på tydlig struktur och användarvänlighet i strategifasen. En integration med marketing automationssystemet Hubspot blev också en central del av webbplatsens konverteringsfunktionalitet.

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt