Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Made by The Generation

Vendre - Website design

Kundcase: vendre.se

Vendre är en konsultfirma med spetskompetens inom e-handel. De bygger en marknadsledande e-handelsplattform och jobbar med att trimma din e-handel utifrån konsumentbeteenden för att du ska sälja mer. Bland deras kunder hittar du Webhallen, SF Bio, ATEA och Tallink Silja.

Uppdraget

Teamet på Vendre är inte bara kunder utan även goda vänner till oss sedan flera år tillbaka. Att bygga e-handel är något helt annat än att bygga webbplatser, det är något vi båda är väldigt överens om. Därför var det inte bara ett stort förtroende utan även en stor ära när de bad oss förnya och utveckla deras egen marknadsföring på webben.

Vendre - Mobile

Lanserat

2017

Beställare

Vendre AB

Uppdrag

Strategi, webbdesign och utveckling i WordPress
Vendre - Mockup

Resultat

Vi har arbetat tätt, sida vid sida för att ta fram den nya webbplatsen. Resultatet är en modern marknadsföringsplattform i WordPress med omfattande produktsidor och ett flertal kundreferenser. Sidan har en chat för att det ska vara lätt att få kontakt med säljare. Vi byggde även en ”konverteringskalkylator” som räknar ut hur stora vinster man kan få genom konverteringsoptimering. Detta är en webbplats som bör upplevas live – välkomna in!

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt