Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Made by The Generation

VR Skolor - Website design

Kundcase: vrskolor.se

Strategi, webbdesign & utveckling i WordPress.

Uppdraget

Utmaningen var att ta fram en inspirerande webbplats som på ett tydligt sätt kunde hjälpa VRG’s diversifierade målgrupper att snabbt och enkelt hitta rätt information. Man ville även väva in organisationens värdegrund och visa upp sitt breda engagemang. Modernisera, förenkla och förtydliga blev mantrat som skulle genomsyra projektet.

VR Skolor - Mobile

Lanserad

2016

Beställare

Viktor Rydbergs Skolor

Uppdrag

Strategi, design & webbutveckling i WordPress
VR Skolor - Mockup

Resultat

En komplett webbplats med nytt färgschema och bildtonalitet. Vi valde att kombinera ett serif- och ett sans seriftypsnitt för att skapa typografisk dynamik. Sökfunktionen fick en central plats i sidhuvudet tillsammans med en animerad ”hamburgermeny”. Flera specialbyggda funktionsplugin byggdes. Webbplatsen har tagits mycket väl emot bland både lärare, elever och föräldrar.

”Teamet på The Generation är alla lösningsorienterade och kunniga. Är otroligt nöjd med hela arbetsprocessen från start till leverans. Förutom att siten har avsevärt förbättrad navigation och design, är den även flexibel att arbeta med för våra administratörer. Rekommenderar The Generation varmt till alla som söker en serviceinriktad helhetsleverantör!”

– Amelie Westerberg, VRG

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt