Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

We are The Generation

We are the Generation

Vi ska bli Sveriges bästa webbyrå.

I Åre hämtar vi inspiration till den skandinaviska webbdesign som är vårt signum. På kontoret i Stockholm låter vi stadens puls ge energi till projektledning och teknisk utveckling.

Generation består idag av 21 medarbetare vilket på kort tid har gjort oss till en av Sveriges största enskilda aktörer med fokus på WordPress som plattform. Våra kunder är oftast större bolag och organisationer med behov av professionell design, utveckling, drift och support av webbplatser byggda i WordPress.

Utmana oss gärna med ert nästa projekt!

Generation Stockholm

Huvudkontoret / Stockholm

I det Grönstedtska palatset på S:t Eriksgatan 121B ligger vårt huvudkontor. Hit kommer du enkelt både med bil och kommunala alternativ. I palatset har vi högt i tak och gott om plats att diskutera er nästa webbproduktion i WordPress eller era behov inom grafisk design.

Generation Åre

Årekontoret

I hjärtat av Åre, närmare bestämt i det anrika Sporthotellet och bara ett stenkast från Åre torg och några sköna carvingsvängar från Kabinbanan, finns vår designer Rasmus. Med 16 års erfarenhet inom webb och uppdrag åt några av Sveriges största och mest framgångsrika företag är Rasmus ett utmärkt bollplank när ni vill ta fram er webbplats i norra delen av vårt avlånga land. Sa vi att det är ski-in-läge till kontoret? Ta gärna skidorna till nästa möte.

CSR & sponsring

CSR & Sponsring

Att bidra till en bättre värld är viktigt för oss. Därför ägnar vi en del av vår tid och våra resurser åt projekt som ligger oss varmt om hjärtat. Några av dem kan du läsa om här nedanför.

Om ni vill ansöka om ett CRS / Pro Bono-projekt är ni varmt välkomna till denna sida för att läsa mer och höra av er.

Project Nima

Project Nima skapar band mellan barn, vuxna och samhällen. Namnet Nima kommer från en slum i Ghana. The Generation sponsrar som webbyrå i Stockholm med hemsida och serverdrift.

Team Utan Gränser

TUG består av 50 cyklister som varje år cyklar Vätternrundan och samlar in medel till Läkare Utan Gränser. Vi sponsrar med webbhotell och tekniskt stöd.

Running for Shelter

Varje år ställer vi upp med ett lag i stafettloppet RFS till förmån för olika välgörenhetsprojekt. År 2017 springer vi för att rädda Östersjön och har dessutom gått in som sponsorer.

Vår miljöpolicy

Läs om vårt arbete att bli Sveriges mest miljövänliga webbyrå genom ett aktivt hållbarhetsarbete.

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt