Vi ska bli Sveriges bästa webbyrå.

We are The Generation

I Åre hämtar vi inspiration till den skandinaviska webbdesign som är vårt signum. På kontoret i Stockholm ger stadens puls energi till projektledning och teknisk utveckling i WordPress. Resultatet? Kanske Sveriges piggaste digitala byrå för uppdragsgivare med riktigt höga ambitioner.

Toughest

Webbyrån Generation

Generation består idag av 27 medarbetare vilket på kort tid har gjort oss till en av Sveriges största aktörer med fokus på WordPress som plattform. Våra kunder är oftast lite större bolag och organisationer med behov av professionell design, utveckling, drift och support av webbplatser byggda i WordPress.

Huvudkontoret / Stockholm

I det Grönstedtska palatset på S:t Eriksgatan 121B ligger vårt huvudkontor. Hit kommer du enkelt både med bil och kommunala alternativ. I palatset har vi högt i tak och gott om plats att diskutera er nästa webbproduktion i WordPress eller era behov inom grafisk design.

Gustav

Årekontoret

I hjärtat av Åre, närmare bestämt i det anrika Sporthotellet och bara ett stenkast från Åre torg och några sköna carvingsvängar från Kabinbanan, finns vår designer Rasmus. Med 18 års erfarenhet inom webb och uppdrag åt några av Sveriges största och mest framgångsrika företag är Rasmus ett utmärkt bollplank när ni vill ta fram er webbplats i norra delen av vårt avlånga land. Sa vi att det är ski-in-läge till kontoret? Ta gärna skidorna till nästa möte!

Nyfiken på våra lediga tjänster?

Läs mer och skicka in din ansökan här.

Kvinnor på strand

CSR & Sponsring

Att bidra till en bättre värld är viktigt för oss. Därför ägnar vi en del av vår tid och våra resurser åt projekt som ligger oss varmt om hjärtat. Några av dem kan du läsa om här nedanför.

Om ni vill ansöka om ett CSR / Pro Bono-projekt är ni varmt välkomna till denna sida för att läsa mer och höra av er.

Helpfulness Foundation

Helpfulness Foundation jobbar för att säkerställa att barnen i skolan Ebenezer Academy har tillgång till mat under sin skolgång. The Generation sponsrar som webbyrå i Stockholm med serverdrift av hemsidan.

200% Klimatkompenserat företag

Läs om vårt arbete att klimatkompensera hela vår verksamhet till 200% genom vårt samarbete med Skymining här.

Running for Shelter

Vi har under flera år ställt upp med ett lag i stafettloppet RFS till förmån för olika välgörenhetsprojekt. År 2018 gick vi dessutom in som sponsorer.

Team Utan Gränser

TUG består av 50 cyklister som varje år cyklar Vätternrundan och samlar in medel till Läkare Utan Gränser. Vi sponsrar med webbhotell och tekniskt stöd.