Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Vackra fotografier

Bilder & foto

Bilder och fotografering

Tillsammans diskuterar vi vad som passar er verksamhet och webbplats bäst – bilder från en bildbank, befintliga bilder eller en professionell fotograf.

Fotografering

Vi rekommenderar att ta in en professionell fotograf för de flesta typer av projekt. Det kostar naturligtvis något mer än att köpa bilder från en bildbank, men slutresultatet brukar bli mycket bättre. Generation samarbetar bland annat med med Anton Enerlöv som har en bakgrund som tidningsfotograf för Länstidningen Östersund, kommersiell fotografering åt företag samt action- och sportdokumentation i fjällvärlden. Antons känsla för bildspråk och lugna personlighet gör honom till en uppskattad partner till vår verksamhet.

Bildbank

I vissa projekt kan det vara mer lämpligt eller kostnadseffektivt att köpa bilder från en bildbank. Det avgörande när man köper färdiga bilder är att man låter en designer hjälpa till med bildvalen. Då kan hen ta hänsyn till resten av webbplatsens utformning och tonalitet vid valet av bilder och se till så att helheten harmoniserar.

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt