Fler kundleads?

Er webbplats attraherar många potentiella kunder men 98% lämnar den utan att uppge någon kontaktinformation. Här kan ni läsa om ett antal smarta verktyg som hjälper er att få kontakt med besökarna och konvertera dem till kunder. 

Leadfeeder

Ett unikt verktyg för att ge er information om vilka besökarna är så ni kan kontakta dem och skapa heta nya kundleads. Vi implementerar Leadfeeder i er nya eller befintliga webbplats. Det går även bra att göra det på egen hand eftersom processen är enkel – klicka här så är ni snart igång! (24 dagar kostnadsfritt)

Lead Connect

Det snabbaste sättet att få kontakt med era potentiella kunder! Lead Connect består av en widget i webbplatsens hörn med en telefonsymbol. Den öppnar en popup där besökaren fyller i sitt telefonnummer. I samma ögonblick formuläret skickas in ringer en telefonväxel upp era säljare och leadet samtidigt. Samtalet kopplas därefter ihop inom några sekunder. Allting spelas in och du får ett mail med "uppringarens" telefonnummer och en länk för att lyssna på samtalet efteråt.