Created with Sketch.

Säkert, flexibelt och supersnabbt.

En webbplats som är lika skräddarsydd för er verksamhet på insidan som på utsidan. Så flexibelt att ni kan fokusera på budskapet ni vill kommunicera istället för vilka tekniska lösningar som ska användas. Välkommen till G-Theme, vårt prisbelönta WordPresstema.

Upplev skillnaden.

Våra UX-designers och backendutvecklare har lagt över tusen timmar på att ta fram en användarupplevelse som slår allt annat på fingrarna. Glöm "Advanced Custom Fields" och andra gammeldags lösningar. Dra och släpp på plats, publicera - klart! 

Duplicera modul

Publicera nytt innehåll smidigt.

G-Theme använder en uppsättning färdiga komponenter som kartor, videospelare och bildgallerier. Alla funktioner som inte används inaktiveras för maximal hastighet och ni slipper lägga till resurskrävande plugins för att få rätt funktionalitet.

Pro-mode

Next level?

För er som uppskattar vacker kod och att arbeta i en snabb slimmad miljö. Kanske kan vi kalla er proffs? Aktivera Pro Mode som plockar bort allt visuellt överflöd och upplev ett admingränssnitt som ingenting annat.

Logga in med G Suite

Ni når snabbt och säkert admingränssnittet med en knapptryckning genom ditt Gmail / G Suite-konto. Detta möjliggör även tvåfaktorsautentisering vilket är ett krav i många större och säkerhetsfokuserade verksamheter.

Born mobile.

Webbplatsen måste vara en lika fantastisk upplevelse oavsett vilken enhet besökaren använder. G-Theme är född i en mobil värld och uppväxt i företagens växande behov att möta målgrupper på språng i alla miljöer.

Kom igång med G-Theme