Garanterat 70 poäng i mobil mätning och 90 poäng i desktop.

Förmodligen den enda webbyrån i Sverige med Pagespeed-garanti

Google har tagit fram sitt verktyg för att mäta sidhastighet, laddtider och till viss del besökarupplevelsen på en webbplats. Verktyget skannar av en angiven URL och mäter ett antal olika aspekter. Resultatet visas som ett betyg mellan 0-100 för mobil respektive desktopenheter i kombination med ett antal förbättringsförslag.

Sedan 2021 har Google gått ut med att betyget som en sajt får i Google Pagespeed även påverkar dess placering i sökresultatlistningar i deras sökmotor. Därför har det blivit oerhört viktigt att testa sin webbplats och förbättra det som behövs för att få höga poäng.

Testa din webbplats här

Resultatet visas i en ny flik

Många tekniska aspekter går att förebygga genom justeringar i teman och ramverk, exempelvis att automatiskt konvertera alla bilder till Googles eget bildformat .webp. Andra saker behöver korrigeras manuellt sida för sida baserat på den feedback som ges efter en genomsökning.

Vi har som enda webbyrå i Sverige (oss veterligen) gett oss sjutton på att leverera riktigt bra resultat till våra kunder och har paketerat detta i form av en garanti. En ny webbplats som levereras från oss har som absolut lägst 70 i mobilt betyg och 90 i desktop. Dessutom oftast mycket högre än så.

  • Garanterat bra tekniska förutsättningar för höga googleplaceringar
  • Ger en bättre upplevelse för besökare och motverkar bounce rates
  • Framtidssäkrar investeringen i en ny webbplats

Skicka en projektförfrågan

Vi är snabba med behovsanalys och lösningsförslag. Riktigt snabba. Testa oss gärna!

Hör av dig

Kolla in våra kundcase

Exempel på ett hundratal projekt vi har levererat i de flesta branscher.

Se våra case