Webbproduktion

Webbplatser i WordPress

Fullt fokus på världens mest använda innehållshanteringssystem. Vi levererar ett hundratal webbplatser årligen till företag med höga ambitioner kring sin närvaro på webben.

Strategi, design & utveckling

Vi tar er webbproduktion hela vägen från idé till lanserad webbplats genom en smidig och beprövad process. Med design och teknik i perfekt harmoni får vi era budskap att nå fram till rätt mottagare både snyggt och säkert.

Varför WordPress?

WordPress är ofta det självklara valet för moderna webbplatser. Det är världens mest använda publiceringsplattform, mycket tack vare sin goda användarvänlighet och flexibilitet. Systemet bygger på öppen källkod vilket innebär att ni dessutom slipper kostsamma licenser.

100% säkert

Säkerheten är viktig att ta hänsyn till när man arbetar med öppen källkod. Vi driftar och förvaltar ett stort antal affärskritiska webbplatser tack vare vår långa erfarenhet och våra gedigna säkerhetsrutiner. Hos oss kan ni känna er trygga och lita på att det fungerar.

Webbutvecklare på kontoret i Stockholm

Sex steg till lanserad webbplats

Steg 1

Behovsanalys & lösningsförslag

Tillsammans tittar vi på förutsättningar, syfte och mål för att kunna ta fram ett så bra förslag som möjligt. Vi sammanställer slutsatserna från behovsanalysen och presenterar ett komplett lösningsförslag med tidsplan, tekniska specifikationer och budget.

Steg 2

Uppstartsmöte

Er projektledare går igenom alla detaljer kring projektet tillsammans med er under ett uppstartsmöte. Efteråt får ni dokumentation från mötet för godkännande och eventuell tidsplan tas fram innan vi påbörjar produktionen.

Steg 3

Designleverans

Genom vårt kundsystem levereras skisser tillsammans med designerns kommentarer. Efter feedback och eventuella korrigeringar färdigställer vi arbetet och ni slutgodkänner resultatet.

Steg 4

Material

Allt material som behövs till webbplatsen sammanställs. Vi tar fram en innehållsstruktur där ni eller samarbetspartners inom copywriting och/eller fotografi levererar det slutgiltiga materialet till webbplatsen.

Steg 5

Programmering & teknisk utveckling

Våra programmerare lägger in innehåll, implementerar designen, utvecklar speciallösningar och systemintegrationer. De ser även till att sidan fungerar perfekt i mobila enheter och testar den i olika webbläsare.

Steg 6

Lansering, driftsättning & utbildning

Vi driftsätter webbplatsen och gör en lansering. Många väljer även att boka in en utbildning för att kunna göra ändringar på egen hand. Efter lanseringen sköter vi drift, uppdateringar och support för att garantera att sidan är säker och snabb även i framtiden.

CR-teamet

Uppföljningsmöten

Med jämna mellanrum bokar vi in ett avstämningssamtal med er som uppdragsgivare. Vi går igenom en kort men viktig agenda för att se till att er närvaro på webben hela tiden är aktuell och under utveckling.

Sökmotoroptimering / SEO

Att enbart ha en bra webbplats skapar inget mervärde utan besökare. Vi garanterar att er sida är tekniskt sökmotoroptimerad för att driva organisk trafik från Google. Om ni vill investera i ytterligare optimering kan vi rekommendera våra skickliga samarbetspartners. Läs om hur vi arbetar med sökmotoroptimering.

Drift & serviceavtal

Ett serviceavtal garanterar att WordPress är säkert och uppdaterat. I kombination med riktigt snabba svenska servrar får er webbplats en stabil grund att stå på. All serverkraft levereras med miljöcertifikat och SLA (Service Level Agreement) för garanterad drift. Läs om hur vi arbetar med drift & serviceavtal för WordPress.