Webbplatser i WordPress

Vi är en "pure player" inom världens mest använda innehållshanteringssystem. Det har vi varit i många år och statistiken talar sitt tydliga språk - WordPress står för hälften av alla sajter på internet. Vår webbyrå levererar ungefär 80 kompletta webbplatser årligen till företag och organisationer med höga ambitioner kring sin närvaro på webben.

  • Beprövat innehållshanteringssystem
  • En av sveriges mest erfarna aktörer inom WordPress
  • Levererar både små och stora projekt
  • Alla projekt kan genomföras på svenska eller engelska
  • En strategisk och långsiktig webbpartner
ejbca-org

Avbildning från ejbca.org

Strategi, design och utveckling

Vi tar er webbproduktion hela vägen från idé till lanserad webbplats genom en smidig och beprövad process. Med design och teknik i perfekt harmoni får vi era budskap att nå fram till rätt mottagare, både snyggt och säkert.

thegeneration-252

Sex steg till en ny webbplats

Vi har använt erfarenheter från fler än 900 webbprojekt till att utforma en stabil process som säkerställer att vi kan leverera det vi lovar, på deadline varje gång. Här har vi sammanfattat de viktigaste stegen.

Behovsanalys, strategi och lösningsförslag

Steg 1

Tillsammans går vi igenom förutsättningar, syfte och mål för att kunna ta fram ett bra lösningsförslag. Vi sammanställer slutsatserna från behovsanalysen och presenterar en offert med tidsplan och budget. För större projekt rekommenderar vi en av våra strategiworkshops.

Uppstartsmöte och workshop

Steg 2

Projektledaren och designern går igenom projektplanen tillsammans med er under ett uppstartsmöte. Efteråt får ni en sammanfattning från mötet och en slutgiltig tidsplan innan vi påbörjar produktionen.

Leverans av design och layout

Steg 3

Er designer och projektledare presenterar och förklarar designen för er under designprocessen. Det är bra tillfällen att ställa frågor och lyfta tankar inför den slutgiltiga designleveransen.

Material

Steg 4

Innehåll såsom texter, bilder och video till webbplatsen läggs enkelt in i vår plattform G-Content. Det innebär att ni kan sammanställa materialet samtidigt som vi utvecklar sajten. Tack vare detta kan vi ofta kapa den totala tiden för projektet med flera veckor.

Programmering och teknisk utveckling

Steg 5

Våra utvecklare lägger in innehåll, implementerar designen, utvecklar speciallösningar och systemintegrationer. De ser även till att sidan fungerar perfekt i mobila enheter och testar den i olika webbläsare.

Lansering, utbildning och långsiktig förvaltning

Steg 6

Vi lanserar webbplatsen och ni får en utbildning för att lära er göra ändringar själva. Efter driftsättning tar vi gärna hand om webbhotell, uppdateringar, vidareutveckling och support. Det garanterar att sidan är säker, snabb och uppdaterad även framåt.

thegeneration-19

En långsiktig partner

Vårt strategi- och förvaltningsteam tar hand om vår relation över tid. De bokar in uppföljningsmöten, sköter support, gör testningar, håller utbildningar, räknar på vidareutvecklingar och tar hand om teknisk förvaltning. Här blir ni inte en bortglömd kund i mängden - vi tillsätter resurserna som behövs för att möta era behov.

Ordning och reda

Vi tror på en tydlig strukturerad arbetsmiljö där alla projekt får en tydlig tidsplan och varje moment har en dedikerad resurs. Det är så vi kan garantera att att slutresultatet blir lika bra varje gång.

asana

En unik plattform som ger snabbare projekt

Den största källan till frustration under ett webbprojekt är ofta inlämning av material såsom texter, videos och bilder. Det blir lätt långa worddokument och mappar i en enda stor röra. Lösningen är en webbplattform vi kallar G-Content.

Med era designskisser på ena sidan och en sidebar intill skickar ni enkelt in den första materialleveransen. Bilder beskärs till rätt storlek och konverteras till optimalt filformat automatiskt. Det är så enkelt att vem som helst kan använda plattformen utan utbildning.

Efter inskicket tar vi emot materialet och lägger in det på webbplatsen. Möjligheten att arbeta med innehållet samtidigt som sidan utvecklas gör att vi kan spara veckor i projekttid. När sajten sedan är live uppdaterar ni smidigt allt innehåll via WordPress adminpanel istället. 

g-content-browser
Svea

Betala av webbplatsen i egen takt

Ibland kan det vara enklare att finansiera en webbplats genom avbetalning. Därför kan vi erbjuda flexibla betalningslösningar SVEA Bank. Det underlättar likviditeten och gör webbplatsen till en investering istället för en kostnad.

SVEA gör en individuell kreditbedömning och erbjuder en finansiering baserat på kund och projekt som ska finansieras. Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda just ert bolag.

  • Full finansiering utan kontantinsats
  • Rak amortering 1-5 år
  • Individuell räntesättning
  • Från 50.000 kr och uppåt

Tilläggstjänster

WordPress är en väldigt komplett plattform, men vi har tagit fram några tilläggsprodukter som vi tycker förbättrar upplevelsen lite extra.