Spelas nu @sthlmoffice

Väder Stockholm

Väder Åre

Header form

Webbproduktion

Webbyrå kontor Stockholm

Kompletta webbplatser i WordPress

Vi hjälper bland annat NCC, Svea Ekonomi, Vitamin Well och Svenska Spel med webbutveckling i WordPress. Alla uppdrag utförs i Sverige av vår egen personal för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och leverans. Det tycker vi är viktigt.

Strategi, design & utveckling

Det är en konst att få design och teknik på en webbplats att fungera så bra ihop att det faktiska budskapet når fram till rätt mottagare. Det är vi duktiga på. Efter lansering tar vi hand om drift, underhåll och support på ett sätt som brukar göra våra kunder lyriska. Det är nog anledningen till att vi aldrig har tappat en enda kund.

Varför ska man välja WordPress?

Varför WordPress?

Förmodligen har ni redan bestämt er för att använda WordPress eftersom det är ett självklart val för de flesta webbplatser idag. Det är världens mest använda publiceringsplattform och anledningen är dess användarvänlighet och flexibilitet. Systemet bygger på öppen källkod vilket innebär att ni slipper kostsamma licenser.

Säkerheten

Vi får ofta förtroendet att drifta och förvalta affärskritiska webbplatser tack vare vår långa erfarenhet och våra gedigna säkerhetsrutiner. Hos oss kan ni känna er trygga och lita på att det fungerar.

Sex steg till er färdiga webbplats

Behovsanalys & lösningsförslag

Tillsammans tittar vi på förutsättningar, syfte och mål för att kunna ta fram ett så bra förslag som möjligt. Vi sammanställer slutsatserna från behovsanalysen och presenterar ett komplett lösningsförslag med tidsplan, tekniska specifikationer och kostnadsuppskattning.

Uppstartsworkshop

Er projektledare går igenom alla detaljer kring projektet och fastställer tidsplanen tillsammans med er under ett uppstartsmöte. Efteråt får ni dokumentation från mötet för godkännande innan vi påbörjar produktionen.

Design

Genom vårt kundsystem levereras skisser tillsammans med designerns kommentarer. Efter feedback och eventuella korrigeringar färdigställer vi arbetet och ni får slutgodkänna resultatet.

Material

Vi sammanställer allt material som behövs till webbplatsen. Eventuella copywriters och fotografer levererar sitt innehåll och vi tar fram en strukturförteckning med slutgiltig sidstruktur.

Programmering & teknisk produktion

Våra programmerare lägger in innehåll, implementerar designen, utvecklar speciallösningar och eventuella systemintegrationer. De ser även till att sidan fungerar perfekt i mobila enheter och testar den i olika webbläsare.

Lansering, driftsättning och utbildning

Vi driftsätter webbplatsen och gör en lansering. Många väljer även att boka in en utbildning för att kunna göra ändringar på egen hand. Efter lanseringen tar vi hand om drift, uppdateringar och support för att garantera att sidan är säker och snabb även i framtiden.

Prisförslag
Programmering i WordPress

Månadsuppföljning

Varje månad har vi ett kostnadsfritt avstämningssamtal med er som uppdragsgivare. Vi går igenom en kort men viktig agenda för att se till att er närvaro på webben hela tiden är aktuell och under utveckling. Det kan låta enkelt, men det är en stor anledning till att vi har så hög kundnöjdhet (men berätta inte det för våra konkurrenter!).

Sökmotoroptimering / SEO

Att enbart ha en bra webbplats skapar inget mervärde utan besökare. Vi ser till att er sida är tekniskt sökmotoroptimerad för att driva organisk trafik. Om ni vill investera i ytterligare optimering kan vi rekommendera våra skickliga samarbetspartners. Läs om hur vi arbetar med sökmotoroptimering.

Drift & Serviceavtal

Ett serviceavtal garanterar att WordPress är säkert och uppdaterat. I kombination med riktigt snabba svenska servrar får er webbplats en stabil grund att stå på. All serverkraft levereras med miljöcertifikat och SLA (Service Level Agreement) för garanterad drift. Läs om hur vi arbetar med drift & serviceavtal för WordPress.

Programmering WordPress Stockholm

Nu kör vi!

×

Nu kör vi!

Se våra caseKontakt