Webbplatser i WordPress

Vi är en "pure player" inom världens mest använda innehållshanteringssystem. Det har vi varit i många år nu och statistiken talar sitt tydliga språk - WordPress står för hälften av alla sajter på internet. Vi levererar ungefär 80 kompletta webbplatser årligen till företag och organisationer med höga ambitioner kring sin närvaro på webben.

  • Beprövat innehållshanteringssystem
  • En av sveriges absolut största aktörer inom WP
  • Erfarenheten som krävs för att lyckas med både små och stora projekt
  • Alla projekt kan genomföras på svenska eller engelska

Skicka förfrågan

pihr.com
pihr

Avbildning från pihr.com

Strategi, design & utveckling

Vi tar er webbproduktion hela vägen från idé till lanserad webbplats genom en smidig och beprövad process. Med design och teknik i perfekt harmoni får vi era budskap att nå fram till rätt mottagare, både snyggt och säkert.

Det trygga valet

Säkerheten är viktig att ta hänsyn till när man arbetar med öppen källkod. Vi driftar och förvaltar ett stort antal affärskritiska webbplatser tack vare vår långa erfarenhet och våra gedigna säkerhetsrutiner. Hos oss kan ni känna er trygga och lita på att det fungerar. En garant för detta är att fyra av Sveriges banker valt oss som exklusiv leverantör inom WordPress.

webbproduktion-1

Sex steg till lanserad webbplats

Vi har använt våra erfarenheter från över 600 webbprojekt och utformat en stabil process som säkerställer att vi kan leverera vi lovar, på deadline varje gång. Här har vi sammanfattat de viktigaste stegen.

Steg 1

Behovsanalys och lösningsförslag

Tillsammans tittar vi på förutsättningar, syfte och mål för att kunna ta fram ett bra lösningsförslag. Vi sammanställer slutsatserna från behovsanalysen och presenterar en komplett offert med preliminär tidsplan, specifikationer och budget.

Steg 2

Uppstartsmöte och workshop

Er projektledare går igenom detaljerna kring projektet tillsammans med er under ett uppstartsmöte. Efteråt får ni ett protokoll från mötet och en slutgiltig tidsplan innan vi påbörjar produktionen.

Steg 3

Leverans av design och layout

Er designer och projektledare presenterar och förklarar designen digitalt för er under möten i designprocessen. Det är bra tillfällen att ställa frågor och lyfta tankar inför den slutgiltiga designleveransen.

Steg 4

Material

Innehåll såsom texter, bilder och video till webbplatsen sammanställs och läggs in i vår plattform G-Content. Det gör att ni kan arbeta med att sammanställa materialet under tiden vi programmerar, vilket i slutändan sparar tid.

Steg 5

Programmering och teknisk utveckling

Våra programmerare utvecklar sajten, implementerar designen, lägger in innehåll och bygger eventuella backendlösningar. De kontrollerar även att sidan fungerar perfekt i mobila enheter och olika typer av webbläsare.

Steg 6

Lansering, utbildning & långsiktig förvaltning

Vi lanserar webbplatsen och ni får en utbildning för att lära er göra ändringar på egen hand. Efter driftsättningen tar vi oftast hand om webbhotell, uppdateringar, vidareutveckling och support också.
Då kan vi garantera att sidan är säker, snabb och uppdaterad även i framtiden.

webbproduktion-2

Relationen i fokus

Långsiktighet är ett viktigt ledord för oss. Att göra ett projekt och sedan gå skilda vägar är inte vår melodi. Men att finnas kvar över tid och bli en partner med våra uppdragsgivare brinner vi för. Vi backar också upp det med vårt kundrelationsteam som arbetar med årliga strategimöten, support, testning, utbildningar, vidareutveckling och teknisk förvaltning. Här blir ni inte en bortglömd kund i mängden - vi tillsätter resurserna som krävs att ta hand om vår relation över tid.

Drift & serviceavtal

Ett serviceavtal garanterar att WordPress är säkert och uppdaterat. I kombination med riktigt snabba svenska servrar får er webbplats en stabil grund att stå på. All serverkraft levereras med miljöcertifikat och SLA (Service Level Agreement) för garanterad drift. Vi har även GDPR-säkrat hela serverlösningen för att ni ska kunna fokusera på annat än juridik och teknik relaterat till er kommunikation på webben.

Ordning och reda

Vi är ingen klassisk byrå med ett gäng "sköna polare" som tar dagen som den kommer. Carpe diem i all ära, men vi tror mer på struktur med ordning och reda. Alla projekt får en supertydlig visuell tidsplan och minsta lilla moment har en dedikerad resurs. Det är därför vi kan garantera att vi håller 100 % av våra deadlines och att slutresultatet blir lika bra, varje gång.

Ps. Vi försöker att vara lite sköna också, men i sammanhanget får vi nog tillskriva detta epitet en sekundär roll 🙂

g-gantt

En unik plattform för materialinlämning

En stor källa till frustration under ett webbprojekt brukar vara inlämning av material såsom texter, videos och bilder. Det blir ofta långa worddokument och mappar i en enda stor röra. Lösningen är en webbplattform vi kallar G-Content. Med era designskisser på ena sidan och en sidebar bredvid skickar ni enkelt in den första materialleveransen.

Bilder beskärs till rätt storlek och konverteras automatiskt till rätt filformat. Det är så enkelt att vem som helst kan använda plattformen utan utbildning. Efter inskicket tar vi emot materialet och lägger in det på webbplatsen. När sajten sedan är live uppdaterar ni smidigt allt innehåll via WordPress adminpanel istället.

content.thegeneration.se
ska-rmavbild-2021-09-27-kl-22-03-44

Betala av webbplatsen i egen takt

Ibland kan det vara enklare att finansiera en webbplats genom avbetalning. Därför kan vi erbjuda flexibla betalningslösningar via vårt partner SVEA Bank. Det underlättar likviditeten och gör webbplatsen till en investering istället för en kostnad.

SVEA gör en individuell kreditbedömning och erbjuder en finansiering baserat på kund och projekt som ska finansieras. Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda just ert bolag.

Kontakta oss

  • Full finansiering utan kontantinsats
  • Rak amortering 1-5 år
  • Individuell räntesättning
  • Från 50.000 kr och uppåt
webbproduktion-3

Är det din stol som står där? Kom och jobba med oss!

Tilläggstjänster

WordPress är en väldigt komplett plattform, men vi har tagit fram några tilläggsprodukter som vi tycker förbättrar upplevelsen lite extra.

Skicka en projektförfrågan

Vi är snabba med behovsanalys och lösningsförslag. Riktigt snabba. Testa oss gärna!

Hör av dig

Kolla in våra kundcase

Exempel på ett hundratal projekt vi har levererat i de flesta branscher.

Se våra case