Vi ska bli Sveriges bästa webbyrå

Här står vi för schyssta värderingar och sunt förnuft i en kultur där både medarbetare och företag växer tillsammans. Det behöver inte vara krångligare än så.

Grundas 2014 / 11

2019 – Hela organisationen
200 % klimatkompenserad

gasell-2019
gasell-2020
superforetag

30!

härliga medarbetare

om-generation-1

Webbyrån Generation

Generation består idag av 31 medarbetare vilket på kort tid har gjort oss till en av Sveriges största aktörer med fokus på WordPress som plattform. Våra uppdragsgivare är oftast lite större bolag och organisationer med behov av professionell design, utveckling, drift och support av webbplatser byggda i WordPress.

Huvudkontoret i Stockholm

I det Grönstedtska palatset på S:t Eriksgatan 121B ligger vårt huvudkontor. Hit kommer du enkelt både med bil och kommunala alternativ. I palatset har vi högt i tak och gott om plats att diskutera er framtid på webben.

Lokal närvaro i hela landet

Vi har precis som många andra insett att den fysiska arbetsplatsen blivit allt mer oväsentlig. Därför har vi nu kollegor i bland annat Åre, Norrköping, Göteborg, Uppsala, Östersund och Karlshamn.

CSR och sponsring

Att bidra till en bättre värld är viktigt för oss. Därför ägnar vi en del av vår tid och våra resurser åt projekt som ligger oss varmt om hjärtat. Några av dem kan du läsa om här nedanför. Om ni vill ansöka om ett CSR / Pro Bono-projekt är ni varmt välkomna till denna sida för att läsa mer och höra av er.

Team Utan Gränser

TUG består av 50 cyklister som varje år cyklar Vätternrundan och samlar in medel till Läkare Utan Gränser. Vi sponsrar med webbhotell och tekniskt stöd.

200 % klimatkompenserade

Läs om vårt arbete att klimatkompensera hela vår verksamhet till 200 % genom vårt samarbete med Skymining här.

hjf

Vårt hjärta går till hjärnan

Hjärnfondens vision är ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, ​fritt från hjärnans sjukdomar. Verksamheten får inga statliga bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Generation är företagsvänner till organisationen under 2022 och stödjer dem ekonomiskt för att hjälpa dem att hjälpa fler.

hjarnfonden.se

digital-design

Skicka en projektförfrågan

Vi är snabba med behovsanalys och lösningsförslag. Riktigt snabba. Testa oss gärna!

Hör av dig

Kolla in våra kundcase

Exempel på ett hundratal projekt vi har levererat i de flesta branscher.

Se våra case