Vi ska bli Sveriges bästa webbyrå

Här står vi för schyssta värderingar och sunt förnuft i en kultur där både medarbetare, företag och kunder växer tillsammans. Det behöver inte vara mycket krångligare än så.

Grundas 2014 / 11

2019 - Hela organisationen
200% klimatkompenserad

gasell-2019
gasell-2020
superforetag-2020

30!

härliga medarbetare

thegeneration-17

Webbyrån Generation

Generation består idag av 30 medarbetare, vilket på kort tid har gjort oss till en av Sveriges större aktörer med fokus på WordPress som plattform. Våra uppdragsgivare är oftast lite större bolag och organisationer med behov av professionell design, utveckling, drift och support av webbplatser byggda i WordPress.

CSR och sponsring

Att bidra till en bättre värld är viktigt för oss. Därför ägnar vi en del av vår tid och våra resurser åt projekt som ligger oss varmt om hjärtat. Några av dem kan du läsa om här nedanför. Om ni vill ansöka om ett CSR / Pro Bono-projekt är ni varmt välkomna till denna sida för att läsa mer och höra av er.

Team Utan Gränser

TUG består av 50 cyklister som varje år cyklar Vätternrundan och samlar in medel till Läkare Utan Gränser. Vi sponsrar med webbhotell och tekniskt stöd.

300 % klimatkompenserade

Läs om vårt arbete att klimatkompensera hela vår verksamhet flera gånger om genom vårt samarbete med Skymining här.

we-love-venezuela-sweden-jpg

2024 års sponsring: I Love Venezuela Sweden

Med visionen att alla barn i Venezuela ska ha rätt till en trygg och värdig uppväxt startades "I Love Venezuela Sweden" under 2018. Den kris som Venezuela går igenom är unik för ett land som inte är i krig och situationen är både akut och komplex. Stödet går till insatser för barn och investeras i långsiktiga och hållbara insatser inom hälsa, utbildning och social utveckling.

Under hösten 2022 ingick Generation ett samarbete med ILV för att Pro Bono skapa en ny webbplats som ska öka organisationens förmåga till framtida marknadsföring och finansiering.

ilovevenezuela.org (den nya sajten släpps Q4 2023)

thegeneration-60