Jobba på The Generation

Vi är en dynamisk organisation som ofta söker nya kollegor. Ambitionen är att erbjuda en senior leverans blandat med unga och nyfikna sinnen som aldrig slutar att utvecklas. Vill du också vara med på den resan?

thegeneration-252

Varje kollega blir en egen historia

Precis som att vi strävar efter långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare, gör vi det med våra kära medarbetare. Varje anställning har en plan och vi har en tät dialog kring personlig utveckling. Att sträva mot framgång är lika viktigt som att finna balans mellan arbete och fritid, vilket också är något vi följer upp kontinuerligt.

martin-werner
thegeneration-57

Lediga tjänster

Vi prioriterar ett trevligt arbetsklimat och goda relationer både internt och externt. Därför tror vi att du som söker en tjänst hos oss är prestigelös och brinner riktigt mycket för det du gör, oavsett vad du gör. Alla lediga tjänster finner du på vår karriärsida där du kan läsa mer och skicka en ansökan.

Inga annonser ute just nu?

Det går alltid bra att skicka en spontanansökan, så hör vi av oss om en lämplig tjänst dyker upp framöver.

thegeneration-11
thegeneration-33

Praktik

Vi tar ett branschansvar och är stolta över att välkomna nya i branschen att ha sin LIA hos oss. Vår filosofi är att eget ansvar är grunden till ett starkt självförtroende, vilket är anledningen till att praktikanter jobbar med skarpa case (i isolerad miljö). 

Hos oss kan du praktisera inom frontendutveckling, backendutveckling och affärsutveckling / sälj. Du hittar lediga praktikplatser på vår karriärsida.