Jobba på The Generation

Vi är en snabbt växande och dynamisk organisation som ofta söker nya kollegor. Prioriterar du också kunna gå till jobbet med ett leende varje morgon?

Varje kollega blir en egen historia

Precis som att vi strävar efter långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare, gör vi det med våra kära medarbetare. Varje anställning har en plan och vi har en tät dialog kring personlig utveckling. Att sträva mot framgång är lika viktigt som att finna balans mellan arbete och fritid, vilket också är något vi följer upp kontinuerligt.

”Jag började som praktikant och idag är jag ledare för hela backendteamet”
Hanna

Hanna Strandberg

”Generation har två värdefulla tillgångar. Nöjda medarbetare och nöjda kunder.”
Martin Werner, Utvecklingschef på webbyrån The Generation

Martin Werner

hero-img2x-4

Lediga tjänster

Vi prioriterar ett bra arbetsklimat och goda relationer både internt och externt. Därför tror vi att du som söker en tjänst hos oss är prestigelös och brinner riktigt mycket för det du gör, oavsett vad du gör. Alla lediga tjänster finner du på vår karriärsida där du kan läsa mer och skicka en ansökan.

Inga tjänster ute just nu?

Vill du ändå bli en del av vårt team? Använd detta formulär för att skicka en spontanansökan så hör vi av oss inom kort. Inkludera ditt CV, några rader om vad du är bra på och varför du skulle vilja jobba hos oss.

Praktikplatser

Vi tar ett branschansvar och är stolta över att välkomna nya i branschen att ha sin LIA hos oss. Det är viktigt för oss att investera både tid och engagemang i din utveckling så att du ska få ut så mycket som möjligt av din praktik. Dessutom tror vi att eget ansvar är grunden till ett starkt självförtroende och bra resultat. Därför är det självklart för oss att praktikanter jobbar med skarpa case (i isolerad utvecklingsmiljö) redan efter första veckan. Det är så man lär sig på riktigt.
Hos oss kan du praktisera inom frontendutveckling, backendutveckling och affärsutveckling / sälj. Sök gärna via spontanansökningsformuläret så återkommer respektive teamledare till dig inom kort. Sök gärna i god tid innan praktikperioden eftersom vi normalt får väldigt många ansökningar. Vi brukar även använda oss av ett enklare arbetsprov för att få en idé av var i din yrkesutveckling du befinner dig. Du söker lediga praktikplaser på vår karriärsida.

Skicka en projektförfrågan

Vi är snabba med behovsanalys och lösningsförslag. Riktigt snabba. Testa oss gärna!

Hör av dig

Kolla in våra kundcase

Exempel på ett hundratal projekt vi har levererat i de flesta branscher.

Se våra case