Starkare visuella upplevelser

Vi skapar design som blir en strategisk del av kommunikationen. Unika intryck som består och användarupplevelser utöver det vanliga.

UX och besökarflöden

Vi kartlägger och dokumenterar visuella flöden på webbplatser som en del av strategin i hur sajten möter sina målgrupper och deras behov. Kombinerat med en genomtänkt användarupplevelse skapar detta en effekt som ökar kvaliteten i den övergripande kommunikationen.

Webbdesign

Våra designers sätter färg och form på alla typer av webbprojekt. Oavsett om ni har egna utvecklare eller vill att vi tar hand om helheten, kan vi hjälpa till med design för både mobila och stationära enheter.

Grafisk identitet och branding

En stark grafisk profil binder ihop både intern och extern visuell kommunikation till en helhet. Den får företag, kampanjer och projekt att se mer genomarbetade och professionella ut.

Tillgänglighet i fokus

Majoriteten av våra designers är certifierade i WCAG (Web Content Accessability Guidelines) som exempelvis är ett tillgänglighetskrav från statliga verksamheter.

Läs mer om tillgänglighet på webben

Grafiska profiltjänster

Det visuella blir ofta det första intrycket som berättar vilka ni är. Profilen stärker och tydliggör varumärkets visuella identitet, samtidigt som den ska linjera med era värderingar. För att nå dit krävs en strategisk helhet, men också en förståelse för relationen mellan affär, färg och form. Det kan vi hjälpa er med.

Logotyper

Professionell logotyp framtagen av våra inhouse-designers. Leverans av vektorgrafiska samt pixelgrafiska filer för tryck och digital användning. I användarriktlinjerna ingår logotypvarianter, färgversioner, frizon / friyta och felanvändning.

Vår process

Färgskala

Vi tar fram ett färgschema som matchar resten av er grafiska profil. Schemat inkluderar 3-8 färger och levereras komplett med färgkoder för HEX, RGB, CMYK och ev. Pantone.

Typografi

Väl utvalt / utvalda teckensnitt som harmoniserar med varandra för att ge ett professionellt intryck. I användarriktlinjerna ingår översikt, teckensnittsskala och användningsexempel.

Bildmanér

Vi visar ett urval av bilder som harmoniserar med den grafiska profilen. I användarriktlinjerna ingår översikt och ett generellt tänk kring bildmanéret/  tonaliteten.

Profilmanualer

Grafisk profil i PDF-format. Denna dokumentation sammanfattar verksamhetens identitet och kan med fördel tillämpas i både analoga och digitala sammanhang.

Exempel på levererade logotyper

Relaterade webb- och designprojekt

simplex-hero

simplexbemanning.se

Ett modernt bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling.
binero-hero

binero.com

Högpresterande svenska molntjänster & digital IT-infrastruktur från klimatcertifierade datacenter.