Vi ska vara webbyrån som ingen lämnar!

Därför måste vi vara bäst på service. Kundrelationsteamet ger blixtsnabb återkoppling på supportärenden och planerar strategier kring er digitala utveckling. Här förvaltar vi inte bara er webbplats - vi förvaltar ert förtroende.

Nisse
Linda
Gurra
Louise
Andreas
Elvira
Kalle

0

min

Snittsvarstid

Vi tar snabb support och vidareutveckling på allvar. 

0

.

0

Snittbetyg

Varje supportärende följs upp med en fråga om kundnöjdheten.

0

%

Säkert

Vi uppgraderar och underhåller WordPress minutiöst.

0

st +

Långa relationer

Ni är i gott sällskap med över 450 andra nöjda kunder.

CR-teamet

Välkommen till kundrelationsteamet

Teknik kan kännas som en djungel för den som inte arbetar med det dagligen. Därför har vi fyra heltidsanställda med fokus på att vara ert stöd. De finns dels tillgängliga vid supportärenden men agerar även långsiktigt strategiskt bollplank i planeringen av er närvaro på webben.

drift och underhåll
Serverdrift & Serviceavtal

Känn tryggheten i att låta oss sköta både drift och underhåll av er webbplats i WordPress. Vår svenska och GDPR-anpassade serverlösning är särskilt skapad för maximal prestanda. Snabbt, säkert och tillförlitligt helt enkelt.

support för wordpress
Support

Här menar vi allvar när det gäller snabb och bra support. Alla ärenden får svar inom 60 minuter, det är ett av våra kundlöften! Ett ärendenummer gör det möjligt att följa frågan tills den är löst och efteråt får ni en tydlig specifikation av vad som är gjort.

uppföljningar i wp
Uppföljning

Proaktiva uppföljningar med alla kunder med ett aktivt serviceavtal minst var sjätte månad. Det skapar en kontinuerlig dialog och vi kan bidra med nytänkande förslag kring vidareutveckling. Vi lyssnar även in latenta önskemål och behov så att inga goda idéer blir liggande.

kundrelationsteamet
Utbildningar

Vi vill skapa förutsättningar för att ni ska kunna arbeta fritt och säkert med innehållet på webbplatsen efter lansering. Därför bjuder vi in till en utbildning där ni får lära er allt ni behöver veta om WordPress, temat G-Theme och hur ni publicerar innehåll för optimal sökmotoroptimering.

testning i wp
Testning

Innan vi lanserar en webbplats testas den grundligt av oss. Vi checkar av en lång lista med stationära och mobila enheter, webbläsare och tekniker för att se till att varje produktion håller högsta möjliga kvalitet. Elementärt tycker du? Javisst vi håller med, men inte hos alla webbyråer tyvärr.

lanseringar i wp
Lanseringar

När en webbproduktion är färdig ska den lanseras. Det är ett känsligt steg med många potentiella felfaktorer. Därför har vi genom lång erfarenhet utvecklat processer och checklistor som säkerställer att det blir en säker och stabil seglats ut till den världsomspännande vida webben.