primekey.com

En pionjär inom säkerhetsmjukvara baserad på open source. De tillhandahåller möjlighet att implementera effektiv säkerhet såsom e-ID, e-Passports, auktorisering, digitala signaturer och mycket annat för företag och organisationer över hela världen.

Uppdraget

Det var dags för Primekey att göra en marknadsföringsresa, från inåtvänt techbolag till utåtriktat innovativt säkerhetsbolag. De sökte efter en mer dynamisk relation med sin webbleverantör, både tekniskt och relationsmässigt. Med två målgrupper, dels deras community som är en stor del av deras DNA, dels en enterprisesektor, blev uppdraget lika komplext som givande.

  • Lanserad 2021 Q4
  • Plattform WordPress
  • Omfattning Stor
worldfavor.com
primekey

Avbildning från primekey.com

Resultatet

En webbplats där nördarna äntligen får stå i centrum. Vi har varit tydligare med budskapen, vilka Primekey faktiskt finns för och vikten av IT-säkerhet. Marketing automation är snyggt integrerat med sajten och mjuka animationer gör att upplevelsen blir harmonisk. Mycket arbete har också lagts på sökmotoroptimering i WordPress och vår unika Google Pagespeed-garanti borgar för att webbplatsen är riktigt snabb.

Besök webbplats

Relaterade webb- och designprojekt

nordiqenergy.se
nordiq-hero

nordiqenergy.se

Nordiq Energy är inriktat på värmekomfort i fastigheter med över 30 års utvecklingsarbete av pate...
syntronic.com
syntronic-hero

syntronic.com

Ett ledande ingenjörshus inom design med mer än 35 års erfarenhet.

Skapa en specifik projektförfrågan

Möte i eftermiddag – offert imorgon!

Skicka förfrågan

Kolla in några av våra andra kundcase

Vi jobbar med ett brett urval av branscher, kolla de senaste casen.

Kundcase