rudbeck.se

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium med omkring 2200 elever och 250 anställda. Skolan lägger stor vikt vid mångfald och skapar möjligheter för att ge alla elever möjligheter till individuella studieplaner och scheman.

Uppdraget

Efter en upphandling från tre olika webbyråer valde Rudbeck gymnasium Generation för att designa och utveckla den nya webbplatsen. Grunden till behovet av en ny sajt var bland annat att Rudbeck ville ha bättre tillgänglighetsanpassning. Det var även viktigt att genom webbplatsen förmedla den varma, välkomnande och inkluderande skola som Rudbeck konstant strävar efter att vara.

rudbeck-logo
  • Lanserad 2022 Q2
  • Plattform WordPress
  • Omfattning Medelstor
rudbeck.se
rudbeck

Avbildning från rudbeck.se

Resultatet

Den nya webbplatsen har en smidig och lätthanterlig navigering som gör det enkelt för kommande studenter att läsa om såväl programval som skolans många aktiviteter, elevstöd och annan viktig information. Dessutom bidrar kombinerade bild- och färgval till det önskade intryck av värme och gemenskap som Rudbeck efterfrågat.

I kundundersökningen efter projektet fick vi följande omdöme:
"The Generation har under hela projektet varit väldigt kunniga, lyhörda och snabba i sin återkoppling. Då vi på grund av olika omständigheter fick flytta fram vår planerade deadline var de mycket flexibla och visade stort tålamod. Vår nya webbplats blev mycket bra både designmässigt och funktionsmässigt och de har verkligen lyckats fånga den känsla vi vill förmedla."

Besök webbplatsen

Relaterade webb- och designprojekt

pontuschristoffersen.se
pontus-hero

pontuschristoffersen.se

Retorikexpertens ansikte utåt på webben inspirerar och utmanar sina besökare med en dynamisk sajt.
nackademin.se
nackademin.se startsida.

nackademin.se

Nackademins arbetar för att säkra framtidens kompetensbehov med sina utbildningar. Vårt uppdrag v...

Skapa en specifik projektförfrågan

Möte i eftermiddag – offert imorgon!

Skicka förfrågan

Kolla in några av våra andra kundcase

Vi jobbar med ett brett urval av branscher, kolla de senaste casen.

Kundcase