syntronic.com

Syntronic är ett globalt designhus i framkant med mer än 35 års erfarenhet av att arbeta med utveckling, produktion och eftermarknadstjänster, såväl som all relaterad support under en produkts livscykel.

Uppdraget

Syntronic tog kontakt med oss på Generation efter en rekommendation och ville ha hjälp med att ta nästa steg mot en modernare webbplats. I den nya utvecklingen fanns ett fokus på snygg design i kombination med ökad användarvänlighet till mobilen.

syntronic-logo
  • Lanserad 2022 Q1
  • Plattform WordPress
  • Omfattning Medelstor
syntronic.com
syntronic-hero

Avbildning från syntronic.com

Resultatet

Resultatet blev en professionell och modern webbplats. Den blåa färgen och de rörliga elementen i samspel med bildvalen fångar även det globala fokus som Syntronic har på sin verksamhet.

I den uppföljande kundundersökningen efter projektet fick vi betyget 10/10 och följande kommentarer: "Jag är väldigt nöjd med den support jag har fått under hela projektet. Vi har haft en väldigt bra projektledare som har fångat alla bollar och varit snabb med att återkoppla till oss. Vi har känt oss prioriterade och lyssnade på. Vi anser att leveransen av den färdiga hemsidan möter våra förväntningar och även levererar det lilla extra utan att det blir för mycket. Det är proffsigt."

Besök webbplatsen

Relaterade webb- och designprojekt

nordiqenergy.se
nordiq-hero

nordiqenergy.se

Nordiq Energy är inriktat på värmekomfort i fastigheter med över 30 års utvecklingsarbete av pate...
lastpeoplestanding.se
lastpeoplestanding-hero

lastpeoplestanding.se

Specialisterna inom mjukvaruutveckling med det spännande namnet.

Skapa en specifik projektförfrågan

Möte i eftermiddag – offert imorgon!

Skicka förfrågan

Kolla in några av våra andra kundcase

Vi jobbar med ett brett urval av branscher, kolla de senaste casen.

Kundcase